Contact

Zoek je contact met een coach die bij je past? Een coach die zich echt kan inleven in jouw vraag, maar weet je niet of ik de juiste Coach voor jou ben? Dat kan ik me goed voorstellen.

Kijk eens naar de punten hieronder;

 • Voel jij je aangesproken in de door mij beschreven aanpak?
 • Word je op de proef gesteld door het leven, op wat voor manier dan ook en raak je zelf je overzicht kwijt?
 • Ben je wel klaar met het wachten tot de zon weer gaat schijnen, maar wil je je eigen kleuren weer laten stralen?
 • Wil je leren dansen in de regen zodat je weer kan genieten?
 • Wil je de regie terug in jouw storm en daardoor de grip op je leven?
 • Sta je open voor hulp bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?
 • Ben je bereid jezelf in te zetten om echte resultaten te bereiken zodat je sterk en in balans kan zijn net als die symbolische levensboom?
Contact coach Eindhoven, Oerlekker leven
 • Heb jij liever een persoonlijke aanpak en echt contact, in plaats van een standaard programma?
 • Zit je niet te wachten op een grijs kantoor, voel jij je ook fijner in een huiselijke omgeving, kan je dan beter tot jezelf komen?
 • Heb je een specifieke vraag met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling?
 • Ben je op zoek naar Voedingscoaching, zodat je jouw voedingspatroon nu blijvend kan aanpassen?
 • Wil je een masterclass organiseren voor jezelf en een aantal van je vriendinnen en familie met betrekking tot een onderwerp binnen voeding en gezondheid?
 • Zou je ook weer zo graag Oerlekker leven?
 • Dan zit je op je plek bij mij!

Om er zeker van te zijn dat je echt goed voelt bij mij, bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar. Je leest het goed, met elkaar! Natuurlijk vertel jij over jezelf, maar ik vertel je ook over mijzelf en omdat ik je uitnodig in mijn (t)huis, leer je mij ook echt kennen. Samen ontrafelen we alvast je Coachvraag, ik geef je verdere toelichting over mijn aanpak en we bespreken wederzijdse verwachtingen. Zo kunnen we beiden voelen of we een klik hebben samen.

Ik ben een coach in omgeving Eindhoven en kom graag in contact met je. Online coaching behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, dit kan via Microsoft Team, Google Meet, Zoom, Whats app videobellen, skype enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vanuit je eigen veilige plek kom je misschien nog sneller tot je kern.

Neem contact met me op:

Contact coach Eindhoven, oerlekker leven
Anouk Vorstenbosch
Oerlekkerlevennu@gmail.com
06-48977966