Categorie├źn
Uncategorized

Oerlekker leven, Juist als het tegen zit!

Oerlekker leven,

Oerlekker leven, wat nou? Het leven is niet altijd makkelijk. Soms kan het leven flink tegen zitten. Dan kan je, je slachtoffer voelen van de omstandigheden…

Herken je dat?

Ik zie en hoor het vaak!

  • Alles zit me tegen,
  • Het overkomt me,
  • Ik wil het wel anders, maar hoe dan?
  • Dit is nou eenmaal hoe ik ben, ik kan er niks aan doen.
  • Ik zou willen dat het anders was,
  • Dit ligt echt aan hem/ haar,
  • Mijn baas begrijpt me gewoon niet.
  • enzovoorts…

Wat, als ik zeg dat je geen slachtoffer bent! Dat jij baas bent over je eigen leven. Natuurlijk zit het leven tegen, jazeker. Het hoort erbij. Soms in meer en soms in mindere mate. Maar jij hebt altijd nog je eigen regie! Neem die en pak je verantwoordelijkheid. Stop met het slachtoffer zijn en pak je invloed om met je tegenslag/ teleurstelling/ pijn of je verlies om te gaan. Van tegenslagen wordt je sterker! Zoals hierboven op het plaatje, je kan je dieper wortelen, je leert jezelf beter kennen en je vindt je Oerkracht. Wil je Oerlekker leven? Dat kan echt, jij kan dat!

Neem je zelfleiderschap terug.

Geef je eigen kracht en je eigen invloed niet langer weg. Als jij de verantwoordelijkheid voor je leven neemt, is schuldgevoel niet langer aan de orde.

Denk je nu bij jezelf: “ja dat is mooi gezegd Anouk, maar hoe dan?” Geen zorgen. Ik heb een werkboek voor je gemaakt, met Tips en bijpassende opdrachten. Hiermee kan je direct aan de slag. Je kunt het hier downloaden.
Na je inschrijving is het nodig dat je de inschrijving bevestigd. Gewoon voor de zekerheid, ik wil zeker weten dat jij graag aan de slag wil met het werkboek. Zodra je bevestigd hebt, ontvang je direct een mail met de link. Zie je hem niet? Check dan even je spam of je ongewenste mailbox. Het kan zijn dat de mail daar terecht komt.

Toch liever samen aan de slag? Neem contact met me op voor een gratis en geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg me ook op Facebook en Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *