Over mij

Ik had alles waar ik ooit van droomde, maar toch ontbrak er iets…

Ik had een vaste relatie, we trouwden en kochten samen een nieuwbouwhuis. Een fijn leven, niks mis mee. Twee gezonde jongens werden geboren, mijn grootste succes zijn zij.

Toch bleef het kriebelen, ik miste iets, ik wilde meer, maar wat dan?

Ik durfde niet te zeggen dat ik iets miste, dat er iets ontbrak. Dat kon echt niet! Wie ben ik nou om ontevreden te zijn, ik had het prima voor elkaar. Echt prima.

Dus ik stopte dat gevoel weg, ik ging harder werken, goed zorgen voor mijn man en kinderen. Ik moest de beste vrouw, moeder en huisvrouw zijn. Ook moest ik meer leren, meer bereiken, en meer betekenen voor anderen.

Ik had genoeg om handen om niet toe te hoeven geven aan dat gevoel. Met jonge kinderen, een groot sociaal netwerk van familie vrienden en collega’s en een drukke ambitieuze baan, was er altijd wel wat te doen. En toch ging het niet weg…

Ik wist niet meer wat ik moest doen om het gevoel uit de weg te gaan, dus er zat niks anders op dan het onder ogen te komen. En daardoor moest ik ook mijn eigen draken aankijken.

Ik vond namelijk dat ik erg egoïstisch en ondankbaar was, ik had toch alles wat mijn hartje begeerde? Hoe durfde ik dan ontevreden te zijn?

Nu weet ik beter, dat wat ik miste… dat was ik zelf!

Ik had mijn leven volledig gebouwd om het goed te doen voor anderen, ik leefde volgens de verwachtingen van anderen en daardoor was ik ook afhankelijk geworden van de goedkeuring en waardering van hen.

Ondanks mijn eigen drive, kracht en zelfvertrouwen, leefde ik een leven dat niet van mij was en daarom had ik enorme behoefte aan de bevestiging van anderen. Want ik was pas goed, als zij het goed vonden.

Hoe mooi mijn leven er voor de buitenwereld ook uitzag, ik was mezelf compleet uit het oog verloren.

Door mezelf weer toe te staan mezelf te zijn, met al mijn gevoelens en behoeften, hoe lelijk ik ze ook vond lijken, besefte ik me dat dat helemaal niet egoïstisch is. Door keuzes allereerst te maken omdat ze goed zijn voor mij kan ik me eindelijk volwaardig voelen. Het was een zware weg van loslaten, maar ook ontvangen.

Zo kwam er een einde aan mijn huwelijk en maakte ik een complete nieuwe start.

Nu ik mezelf toe sta te doen wat ik echt belangrijk vind en wat ik leuk vind, nu ik weer leef volgens mijn eigen verwachtingen, waarden en dromen, sta ik zoveel beter in mijn schoenen. Ik geniet meer en intenser van mijn kinderen, mijn werk, en alle dingen die het leven te bieden heeft (zelfs het huishouden).

Ik zit weer lekker in mijn vel, bruis van de energie en voel me compleet.

Mijn visie op het leven, is dat je er alles uit moet halen. Het leven is te kort om niet optimaal te leven. Ik moet wel mezelf zijn want ik ben de hoofdrolspeler in mijn leven. Dat is niet egoïstisch, het geeft geen schuld. Alleen als ik echt goed voor mezelf zorg, kan ik ook echt goed voor anderen zorgen. Alleen dan kan ik het beste voorbeeld voor mijn kinderen zijn. Het is een kwestie van doen en geloven dat je het waard bent. Terug gaan naar je intuïtie, je hart en je gevoel en dat volgen.

Wat een vrijheid! Dat is voor mij Oerlekker Leven.

Wat je over mij moet weten;
Coach Practitioner Anouk Vorstenbosch

Ondanks dat ik klein van stuk ben, ben ik erg pittig en eigenzinnig. Gewenst gedrag en gewenste antwoorden, daar doe ik niet meer aan. Ik gebruik geen fluwelen handschoenen.

Wat je ziet is wat je krijgt, graag of niet..

Ik leg de vinger precies op de zere plek en geef dan een spiegel voor, ik confronteer je met jouw gedrag en de resultaten ervan. Dat is lang niet altijd fijn, wel nodig. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven, dus als je verandering wil in je leven, moet je zelf veranderingen aanbrengen. Ik wil je daarbij te helpen, dat doe ik niet door te pamperen, ik ben er om jou je resultaten te laten behalen, daar doe ik het voor. Klanten noemen het eerlijk, oprecht en liefdevol confronterend.

Typisch Anouk

Coach Anouk Vorstenbosch
  • Mijn lengte compenseer ik ruimschoots met persoonlijkheid
  • Enthousiast met een vlotte babbel
  • Reële optimist
  • Dol op shoppen
  • Het leven is een feestje, laten we er een wijntje bij nemen
  • Geloof in prins Charming
  • Vriendinnen lachen eindeloos om mijn af en toe bleue opmerkingen, maar zelf lach ik er nog harder om
  • Guilty plessure; Temptation Island …. geweldig hoe mensen oprecht verbaasd kunnen zijn dat de verleider hen geplayed heeft

Dit ben ik, Anouk van Oerlekker Leven.

Wil jij ook weer Oerlekker Leven?

En, durf je een kennismaking met me aan, neem dan snel Contact met me op? Volg me ook op Facebook en Instagram

Lees verder hoe een Coachtraject eruit ziet of bekijk mijn Aanbod hier.

Anouk Vorstenbosch, Oerlekker Leven